Image Image Image Image Image Image Image Image Image

13 Apr

By

Machine Vision & Auto ID

April 13, 2016 | By |

Donderdag 31 maart jl. werd op ons kantoor in Emmen de themamiddag “Machine Vision & Auto ID” gehouden. Deze middag werd georganiseerd in samenwerking met Cognex en Isotron en werd door ruim dertig deelnemers bezocht. Tijdens de middag werden de nieuwste technieken en laatste ontwikkelingen gepresenteerd.

Machine Vision & Auto IDHet toepassen van dergelijke systemen heeft de laatste jaren een behoorlijke vlucht genomen, doordat de kwaliteit sterk is verbeterd en de kostprijs is gedaald. Ook strengere eisen waaraan fabrikanten tegenwoordig moeten voldoen hebben effect op deze toename.

Voor ons dus een goede reden om onze klanten te informeren over de mogelijkheden die deze oplossingen kunnen bieden. Ook werd er tijdens de middag meer achtergrondinformatie gegeven over het maken keuzes van ten aanzien van lenzen en verlichting.

LenzenverpakkingsmachineDe middag werd afgesloten met een demonstratie van een lenzenverpakkingsmachine. In deze machine zijn twee identificatie-systemen en een vision-systeem geïntegreerd. De reacties van de bezoekers waren positief. Men vond het een uiterst leerzame en informatieve bijeenkomst.

Heeft u naar aanleiding van deze themamiddag nog vragen of zoekt u een oplossing voor een vraagstuk dat in uw bedrijf speelt, neem dan gerust telefonisch contact op (telnr. 0591-652100).