Werkwijze & contractvormen

Over ons

 

Werkwijze

In de realisatie van onze opdrachten staat het leveren van maatwerk voor onze klanten centraal. In onze adviestrajecten en aanvragen van klanten komen vraagstukken aan de orde die heel verschillend van aard kunnen zijn.

Om adequaat in te kunnen spelen op deze vragen, wordt direct een projectleider aangewezen. Deze projectleider, met de benodigde expertise, blijft gedurende de uitvoering van de opdracht het vaste aanspreekpunt van de opdrachtgever.

Offerte op maat, compleet met Plan van Aanpak

Het is zaak om in een zo vroeg mogelijk stadium de vraagstelling duidelijk te krijgen, om snel en zorgvuldig in te kunnen spelen op de probleemstelling. Samen met de klant wordt het Programma van Eisen geformuleerd. Op basis hiervan wordt door de specialisten van Stevens Engineering een projectanalyse met kostenbegroting gemaakt. Het resultaat is een offerte op maat, compleet met een Plan van Aanpak.

Het Plan van Aanpak heeft tot doel de uitgangspunten voor de betrokken contractpartijen optimaal helder te krijgen. Dit document vormt de basis voor een gestructureerde uitvoering van het project.

De succesfactoren van deze werkwijze liggen in het bundelen van kennis in de diverse vakgebieden, de organisatorische vaardigheden en uiteraard de constructieve samenwerking met opdrachtgevers en partners.

 

Contractvormen

Stevens Engineering stelt haar kennis en ervaring op verschillende manieren beschikbaar. De dienstverlening kan in de volgende contractvormen worden aangeboden:

  • EPC projecten
  • turnkey-leveringen
  • vaste prijs
  • werkzaamheden op basis van nacalculatie

Disclaimer:

Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.
Op al onze inkopen zijn onze algemene inkoopvoorwaarden van toepassing.
Op de verwerking van uw persoonsgegevens is onze privacy verklaring van toepassing.
Kijk hier voor ons cookie beleid.

Wanneer een mail wordt gestuurd naar reactie@stevens.nl, zullen uw naam en email adres uitsluitend gebruikt worden om uw mail te beantwoorden.

Vragen?

Bel +31 (0)591 652100

Of stel uw vraag per e-mail ->

CONTACT EMMEN

Stevens Engineering Emmen bv

Hooggoorns 40

7812 AM Emmen

+31 (0)591 65 21 00

CONTACT DELFZIJL

Stevens Engineering Delfzijl bv

Brander 19

9934 NR Delfzijl

+31 (0)596 61 88 60

© Stevens Engineering in samenwerking met Studio Ruigrok