Missie & Visie

Over ons

 

Missie

Techniek en innovatie hebben van oudsher een belangrijke rol gespeeld in de wording van onze samenleving. Techniek is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij en voorziet voor een belangrijk deel in onze levensbehoeften.

Het is de mens die vanuit zijn ambities de drijvende kracht vormt achter deze technologische ontwikkelingen. Binnen dit krachtenveld wil Stevens Engineering met al haar kennis en kunde een rol spelen als probleemoplosser voor haar klanten.

Visie

Stevens Engineering wil zich naar haar klanten presenteren als een betrouwbare en innovatieve probleemoplosser. Vanuit haar cultuur zoekt zij de samenwerking met haar klanten om kennis, kunde en ervaring met elkaar te delen om zo tot een optimale oplossing te komen voor hun vraag.

De kernwaarden van Stevens Engineering zijn betrouwbaarheid, loyaliteit, openheid en deskundigheid. Met deze kernwaarden geeft zij aan wat zij belangrijk vindt en wat haar waardevol maakt voor haar klanten. Stevens Engineering staat open voor de problemen van haar klanten en zet zich in om hun ambities te realiseren.

Disclaimer:

Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.
Op al onze inkopen zijn onze algemene inkoopvoorwaarden van toepassing.
Op de verwerking van uw persoonsgegevens is onze privacy verklaring van toepassing.
Kijk hier voor ons cookie beleid.

Wanneer een mail wordt gestuurd naar reactie@stevens.nl, zullen uw naam en email adres uitsluitend gebruikt worden om uw mail te beantwoorden.

Vragen?

Bel +31 (0)591 652100

Of stel uw vraag per e-mail ->