Profiel

Over ons

 

Wie zijn wij?

Stevens Engineering is een onafhankelijk technisch ontwerp- en adviesbureau. Sinds de oprichting in 1986 levert zij haar diensten aan industrie en overheid.

Vanuit de vestigingen in Emmen, Delfzijl en Heerenveen is zij actief in het werkgebied van haar klanten. Deze klanten vormen al jaren lang de belangrijkste bron van inspiratie.

Met bijna honderd vakbekwame en loyale medewerkers wordt dagelijks samengewerkt aan het realiseren van ambities van klanten. Dat samenwerken doet Stevens Engineering binnen haar multidisciplinaire teams, de zogenaamde Product Markt Groepen, en ook met haar relaties.

Totaaloplosser in samenwerkingsverband
Vanuit manufacturing & machinery maakt Stevens Engineering haar belofte als totaaloplosser waar. Hiertoe participeert zij in het samenwerkingsverband SKS. SKS richt zich op de speciaal machinebouw en mechanisatie voor zowel nieuwbouw als renovatie. In dit samenwerkingsverband vervult Stevens Engineering de rol als aanspreekpunt voor haar klanten. De technische kennis en know-how van Stevens Engineering leveren hierbij een absolute meerwaarde in het voortraject en staan garant voor een professionele aanpak.

De kracht

De kracht van Stevens Engineering wordt in de basis gevormd door samenwerkende mensen in combinatie met een aaneenschakeling van kennis. Deze hebben een duidelijke klantfocus en zijn ondergebracht in de product markt groepen administratie & management, food & pharma, process & energy, manufacturing & machinery en documentbeheer & datamanagement.

Administratie & management
Administratie & management vormt het kloppende hart van Stevens Engineering en richt zich op het helpen en ondersteunen van interne en externe klanten. Aan de telefoon wordt u keurig te woord gestaan. Er wordt beleid ontwikkeld waarbij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Haar medewerkers verwerken en bewaken nauwgezet de administratieve en financiële voortgang van de projecten. Bij vragen staan zij haar klanten graag te woord.

Disclaimer:

Op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.
Op al onze inkopen zijn onze algemene inkoopvoorwaarden van toepassing.
Op de verwerking van uw persoonsgegevens is onze privacy verklaring van toepassing.
Kijk hier voor ons cookie beleid.

Wanneer een mail wordt gestuurd naar reactie@stevens.nl, zullen uw naam en email adres uitsluitend gebruikt worden om uw mail te beantwoorden.

Vragen?

Bel +31 (0)591 652100

Of stel uw vraag per e-mail ->

CONTACT EMMEN

Stevens Engineering Emmen bv

Hooggoorns 40

7812 AM Emmen

+31 (0)591 65 21 00

CONTACT DELFZIJL

Stevens Engineering Delfzijl bv

Brander 19

9934 NR Delfzijl

+31 (0)596 61 88 60

© Stevens Engineering in samenwerking met Studio Ruigrok